Despre noi

Povestea noastră

2014

Având în spate o bogată experiență în domeniu, am învățat, dincolo de toate, că fiecare om e diferit și că fiecare problemă trebuie rezolvată individual, conform cerințelor, nevoilor și dorințelor tale, păstrând însă o constantă atunci când vine vorba despre fiecare client ce ne trece pragul: obișnuința de a-l trata cu prietenie și de a-l considera, fără excepție, un prieten.

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, motiv pentru care facem tot posibilul pentru a-i păstra pe aceștia frumoși și sănătoși, cu pricepere și responsabilitate, beneficiind desigur și de ajutorul unei aparaturi de ultimă generație. Astfel, serviciile noastre includ nu doar consultația completă și prescrierea ochelarilor cei mai potriviți dar și refractometria, măsurarea tensiunii oculare, extracțiile de corpuri străine, injecțiile subconjunctivale, examenul pentru depistarea diabetului sau consultanța și consilierea privind alegerea lentilelor de contact. Dincolo de toate acestea, ne mândrim cu faptul că am reușit să aducem laolaltă cele mai în vogă rame de ochelari ale momentului, fără a neglija însă nici variantele economice, de o calitate excelentă de asemenea, pentru a putea să ne asigurăm de faptul că fiecare persoană ce ne trece pragul va avea parte de o experiență peste așteptări.

Despre activitatea noastră

0

Ani de existență

0

Branduri comercializate

0

Profesioniști în Echipă

0

Clienți fericiți

La final, nu ne rămâne decât să îți mulțumim sincer pentru că ai ales să faci parte din comunitatea noastră și să îți promitem că vei găsi în noi o echipă de profesioniști, mereu gata să te ajute să privești lumea cu alți ochi!

Contactează-ne
[contact-form-7 404 "Not Found"]

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

Agnes Javorszky
Bravo! Sunteți profesioniști, așa mai departe!
Sanda Tarcea Secara
Caldura , amabilitate si nu in ultimul rand , servicii de inalt profesionalism...

Recomand cu drag !
Florentina Dumitru
Cei mai amabili si profesionisti oradeni in ale opticii, viziunii si elegantei. Nu numai ca doamnele din echipa New Eyes ne-au reparat ochelarii cu un grad de profesionalism si eficienta ridicat, dar ne-au si facut recomandari utile in legatura cu orasul, arhitectura si atractiile lui. Bravo, oameni frumosi!

Branduri comercializate

în cabinetul nostru