Importanţa examenului oftamologic

Examenul oftamologic este recomandat nu doar atunci când avem probleme oculare.

El are şi rolul de a depista precoce unele boli generale ca: HTA, diabet, tulburări de circulaţie sau chiar tumori cerebrale, înainte ca ele să fie ştiute de noi.

Examenul oftamologic este indicat la copii în jurul vârstei de 3 ani pentru depistarea predispoziţiei la strabism şi vicii de refracţi. Corectarea la timp a acestor defecte este obligatorie; după 6 ani vederea numai poate fi recuperată. Vă informăm că CMI DR. Abu Taleb Abdel Rahman s-a mutat din blocul Cicero, parter pe str. Avram Iancu nr.2 (lângă OTP Bank).

Vă invităm la magazinul nostru pe str. Avram Iancu, nr.2 ( Optic New Eyes) unde vă oferim garanţia unei consultaţii de calitate cu medicii noştri primari şi specialişti, precum şi ochelari de calitate adaptaţi defectului şi vârstei.

Oferim clienţilor produse de calitate pentru a satisface nevoile acestora, precum si preţuri accesibile pentru toata lumea. În magazinul noastru veti putea achiziţiona produse pentru toate buzunarele, dar cu siguranta de cea mai buna calitate: un segment larg de rame si lentile, ochelari de soare, lentile de contact, precum si soluţii de intreţinere a lentilelor. Clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Raportul calitate-preţ al produselor şi serviciilor oferite de noi este cel mai bun de pe piaţă, iar satisfacţia dumneavoastră este obiectivul nostru prioritar.

Personalul nostru este vorbitor şi de limba maghiară precum şi opticieni de înaltă calificare. Avem experienţă deosebită în problemele copiilor.

Serviciile oferite şi calitatea acestora sunt atuurile care ne recomandă.

În luna septembrie oferim rame gratuite pentru copii şi reducere pentru pensionari